Dags att terrorisera celluliterna!

Depositphotos_5247813_mI denna ljuva vintertid som vi befinner oss mitt i kan det kännas skönt att få gömma sina cellulitgropiga ben under lager med kläder. En tröst i bedrövelsen är att vi med dessa gropiga ben är i gott sällskap. Nära 90 % kvinnor dras med olika grader av celluliter, särskilt kvinnor med västerländsk härkomst. Det finns flera teorier varför det blir så. En av teorierna är att det uppstår p.g.a. försämrad cirkulation i vener och i det lymfatiska systemet.

Anticellulittvål

Cellulitetvål-N-1029I ljuset av den teorin kan denna tvål vara en hjälp i kampen att minska groparna då den hjälper till att öka cirkulationen. Tvålen innehåller en blandning av aromatiska oljor som acinoseolja, patchouliolja, angelica, rosmarin, kanel, morotsfrö och citron, vilka hjälper till att dränera och påskynda nedbrytningsprocessen av fett och hjälper till med avlägsnande av döda fettceller.

Köp den här!

Till behandling

Ta en stund i vintermörkret och unna dig lite vardagslyx med en verksam anticellulittvål. Massera in tvålen på de områden du har celluliter så att oljan och mineralerna från döda havet frigörs. Låt verka i någon minut, skölj sedan med varmt vatten. Njut av känslan av välbehag, ett ökat blodflöde och minskande celluliter och lite slätare hud som infinner sig efter minispabehandlingen. Tre viktiga steg i kampen mot celluliter 1. Motionera regelbundet 2. Ät sunt  3. Skäm bort huden

Mycket, lite eller inga celluliter, glöm inte bort att just du är värd att älskas.

Inga kommentarer.

Lämna ett svar