Shemen Amour

Dödahavsprodukters fantastiska egenskaper har varit kända i tusentals år. Idag har det blivit mer och mer populärt att använda dessa produkter, mycket beroende på att ny forskning visar på Döda havssaltets/mineralernas välgörande effekter.

Hela Shemen Amour Dead Sea Treatments produktsortiment är baserat på de naturliga mineralerna från Döda havet. Det finns idag fyra olika produktserier i sortimentet.

Svart dödahavslera

Det finns många anledningar till att använda svart lera I hud- och hårvård. Det hjälper mot mjäll, finnar, tar bort celluliter, jämnar huden och ger ett fräscht utseende.

Arganolja

Arganolja är rik på vitamin E och omega 3,6 och 9. Fördelarna är många när det gäller arganolja i hud- och hårvård. Oljan ger fukt på djupet, täpper inte till porer, behandlar olika hudproblem och har anti aging effekt.

Naturlig mineralserie

Den naturliga serien kombinerar mineraler, vitaminer naturliga oljor och plantextrakt som inkluderar avokadooljan, aloevera, Shea butter, tea tree, rosmarin och jojoba.

Hampaolja och guld

En innovativ anti aging formel med hampaolja, guld och dödahavsmineraler. Hampaolja har unika kvaliter och innehåller höga halter av omega 3 & 6, proteiner och vitaminer. Guld bromsar minskningen av collagen, ökar elasticitet och bromsar  hudens naturliga åldrande. När dessa två kombineras med dödahavsmineraler blir en revolutionerande hudvård som renar huden, motarbetar skador från fria radikaler och stärker hudens naturliga förmåga att återuppbyggas.

Shemen Amour Dead Sea Treatments produkter är utvecklade under många år av forskning under sträng kvalitetskontroll. Produkterna är godkända av ISO och GMP och är helt fria från parabener och SLS.

Namnet Shemen Amour är en fri översättning av Shemen H’Amour. I Esters bok i bibelns gamla testamentet står Shemen H’Amour för kvinnors skönhetsmedel, Shemen betyder olja och H’Amour betyder Myrra eller myrtenolja. Myrra har genom hela historien använts som parfym, rökelse och medicin.