Lena Goossen

I februari 2014 gjorde vi, jag och min man, en semesterresa till Israel. Efter ett stopp vid Döda havet med en fantastisk badupplevelse åkte vi vidare till Eilat. På hotellet i Eilat träffade vi David i hans shop där han sålde Shemen Amour Dead Sea Treatment, hud- hår- och kroppsvårdsprodukter baserade på den mineralrika leran och salterna från Döda havet. Efter många frågor och testande av produkterna insåg jag att jag hittat den produkt jag vill arbeta med.

En dröm

Under större delen av mitt liv har det funnits en längtan om att driva ett företag. Med livet och alla dess avigvägar har denna längtan eller dröm lämnats i en vrå på min själs vind.

När livet inte blir som man tänkt sig

Efter många år av mycket och intensivt arbete började mitt system protestera högljutt. Ofrivilligt blev det en längre timeout med tid att reflektera över den livssituation jag hamnat i. Hur går man vidare? Drömmen om ett eget företag gjorde sig påmind, plockades fram och jag beslutade att jag skulle förverkliga min dröm.

När livet vänder

Helt plötsligt blev det många frågor att ta ställning till. Vilken typ av företag? Vad ska företaget sälja. Produkter eller tjänster? Efter moget övervägande fastnade jag för att arbeta med e-handel. Med det beslutet fattat kom nästa fråga. Vad ska jag sälja? Det har jag hittat nu.

Shemen Amour Dead Sea Treatment

Väl hemma i Sverige blev det samtal och mailtrafik med ambassaden, vår vän David, och företaget Shemen Amour Dead Sea Treatment. Kontakt upprättades med ägarna av företaget och överenskommelser gjordes.

Jag känner mig väldigt nöjd med mitt val av produkter med bra kvalité och bra priser. Numera är hela vårt badrumskåp därhemma fullt med dessa underbara”skämma bort mig” produkter.

Hoppas att du kommer att trivas på min hemsida och att också du hittar produkter att skämma bort dig med!

Varmt välkommen / Lena Goossen