Köpvillkor

Välkommen till Goossen Products!

Här hittar du vårdande och välgörande produkter för hud och hår med naturliga mineraler från Döda Havet. Alla produkter är märkta med en äkthetsstämpel som visar att det är en Döda Havet originalprodukt: Dead Sea Original product! 

Allmänt

Du måste vara 18 år för att handla hos oss.

Kontakt

info@goossenproducts.se

Goossen Products  Movägen 4    914 92 Lögdeå Tel 070-210 06 48

Organisationsnummer: 560418-8580

Vi svarar normalt på mail inom 24 timmar. Undantaget lördag och söndag.

Våra betalsätt

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Om du valt att betala med faktura skickas den ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos www.klarna.com

Klarna Checkout

Goossen Products använder Klarna Checkout för privatkunder. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig.

Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen som direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice

Rabatter och avtal

Om du har fått en rabattkod så går det bra att registrera den i kassan. Observera att det inte går att kombinera flera rabattkoder.

Det är enkelt att handla

1 När du är nöjd med innehållet i din kundvagn klickar du på ”Till kassan”.

2 När du har slutfört köpet har du möjlighet att välja betalsätt och aviseringssätt. När beställningen är mottagen skickas en orderbekräftelse till angiven e-mailadress.

Om du vill ändra t.ex. leveransadress eller mobilnummer eller har frågor om din order kontakta Goossen Products.

Kvitto/Orderbekräftelse

När du gjort din beställning får du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse.

Priser och moms

Alla priser anges i svenska kronor (SEK). Mervärdesskatt (moms 25 %) ingår i alla priser. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering.

Leverans och frakt

Normal leveranstid är ca 2-3 arbetsdagar med reservation för att någon produkt kan vara tillfälligt slut i lager.

Samtliga leveranser sker genom Posten som varubrev. Du får spårbart kollinummer på din leverans. Observera att Postens liggtid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.

Som kund får du en förhandsavisering via SMS eller ett e-postmeddelande att ditt paket är på väg. Om ditt paket inte kan lämnas i din brevlåda får du ett SMS eller ett e-postmeddelande om vilket serviceställe paketet kan hämtas.

Ej uthämtade paket

Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om Goossen Products får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. Goossen Products mailar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet.

Försenad leverans

Om vi inte kan skicka din beställning inom 1-3 arbetsdagar så meddelas vi dig via e-post.

Fraktkostnad

Vår standardfrakt är 49 kr och då får du snabb leverans (oftast dagen efter), spårbart paketnummer (för mindre leveranser så kommer dessa hem till din brevlåda). Du får alltid fraktfritt på din beställning om ordervärdet överstiger 499 kr.

Retur & Ångerrätt

För privatpersoner tillämpar vi distans- och hemförsäljningslagen samt konsumentköplagen. Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan. Du som Kund står för returporto och ansvarar för skador som kan uppstå under transporten. Vi föreslår att du skickar med ett rekommenderat brev, då du som kund ansvarar för att försändelsen kommer i retur till oss.

När vi godkänt att produkten är i väsentligt oförändrat skick så återbetalas pengarna för hela ordervärdet senast inom 20 dagar. Viktigt är att du skyddar returen noga då produkten måste vara i nyskick när den inkommer till oss. Ångerrätten gäller inte om varan är använd, skadad, eller på annat sätt modifierad. Öppnade och/eller använda hud eller hårvårdsprodukter återtas inte pga. sanitära skäl. När du skickar tillbaka produkten är det viktigt att du skickar med ditt ordernr, namn, adress och postnr. Samt skriver att du önskar göra ett återköp.

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via vårt kontaktformulär inom skälig tid.

Returadress: Goossen Products Mo 26  914 92 Lögdeå

Reklamation

Vid alla typer av reklamation skriver du till info@goossenproducts.se innan någon produkt returneras. Reklamationen måste göras senast 10 dagar från det att du mottagit din beställning. Goossen Products står för returkostnaden vid godkänd reklamation.

Garanti & anvisningar

Garantier på varan lämnas av tillverkaren. Goossen Products lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Vi kan inte ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov.

En vara saknas i min leverans

Även att vi jobbar hårt för att göra din beställning så trygg och snabb som möjligt så kan tyvärr problem uppstå. Om en vara skulle saknas i din leverans, kontakta oss direkt så ska vi lösa detta så fort som möjligt. Observera att du måste spara originalemballaget för eventuell utredning.

Jag har fått fel produkt

Om du fått fel produkt i din leverans så skall du kontakta oss inom 14 dagar efter mottagande av din beställning. Du ska därför kontrollera dina produkter när du får hem dem för att bekräfta att du fått en korrekt levererans. Om information om fel leverans kommer senare än 14 dagar förbehåller sig Goossen Products rätten att neka retur, omleverans eller hävning av köp. Goossen Products står självklart för alla fraktkostnader om vi skickat fel vara till dig.

Transportskada

Om kartong är trasig eller öppnad vid leverans, kontakta ditt utlämningsställe direkt när du hämtar ut paketet. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.

Tvist

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Personuppgifter

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av Goossen Products. Din e-postadress och ditt mobilnummer används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning.

Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Goossen Products förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.

Vi vill så klart alltid göra vad vi kan för att du som kund hos oss ska känna dig fullständigt nöjd.