Välkommen till Goosiga tips!

slide

Hej!

Välkommen till min webbutik och mina goosiga tips. Det känns superroligt att äntligen få presentera den.

Liten bakgrund

För knappt ett år sedan föddes tanken på att arbeta med e-handel. Hela processen från tanke, alla beslut som skall fattas på olika nivåer, research till färdig hemsida har tagit mig ett år. Men varför ha bråttom? Det mesta i vår värld, i alla fall för oss i väst, rusar lite för snabbt för vårt eget bästa.

Min förhoppning är att du skall hitta produkter hos mig som du kan använda till att skämma bort dig själv riktigt ordentligt med. Ta en stund mitt i vardagens jäkt och unna dig själv en stunds vardagslyx.

Följ mig i sociala medier

Jag finns även på  Facebook och på Instagram. Hoppas att vi ofta kommer att ses på min hemsida goossenproducts.se men även på Facebook och Instagram.

Med vänlig hälsning – Lena Goossen

Inga kommentarer.

Lämna ett svar